Julen er et event der hos mange trækker tænder på kontoen. Så hvorfor ikke bare splitte den ud over flere måneder.

Det at skulle købe gaver til en stor familie er en dyr omgang. Når det så kommer til julen og der også skal købes alt muligt andet. Så bliver det bestemt ikke bedre. Derfor kan du med fordel bruge en af de smarte nye betalingsløsninger, hvor du legende let kan dele din betaling op. Så kan du betale det hele over flere måneder og sidder ikke helt så stramt i det. 

Det er blevet så smart i dag at du i de fleste webshops kan bruge betalingsmetoder som viabill. En nem måde at betale på, hvor du betaler ved at logge på med nem id. Det gode er at flere og flere shop understøtter der. Dermed kan du så købe frækt lingeri, sko tasker, værktøj, alufælge og endda sexlegetøj med en og samme afbetalingskonto. Det hele samles i et beløb fra alle butikker. 

Betal køb fra alle butikker i en afbetaling.

Når du har handlet i de forskellige butikker online, vil alle beløb lægges sammen på din konto. Herfra trækkes de så hver måned. Køber du f.eks. sammenlagt for 3000 kr, så kan du dele det op i 10 rater og betale 300 kr hver måned. Det giver dig i juletiden den luft i din økonomi du nok mangler. 

Det er så utrolig nemt og smart at købe på denne måde. Det svarer lidt til at du får et ekstra kreditkort du kan købe med. Det gode er at renten ikke er voldsom høj, stort set det samme som tog du et forbrugslån i banken. Der er dog langt mindre bøvl ved at blive oprettet og komme igang. Det eneste du skal have er et dankort eller kreditkort pengene kan trækkes fra.