Online låntyper har hos mange ry for at være en dyr låntype. Sammenholdes de prismæssigt med traditionelle banklån, er de da også som regel dyrere samlet set. Men der er en række fordele forbundet med online lån, som i manges øjne gør dem de ekstra penge værd. En af dem er, at det blandt andet er muligt at tage et meget lille og meget hurtigt lån – et såkaldt minilån. Hertil kommer, at der i takt med, at flere låneudbydere er kommet til, er dukket en masse redskaber op, som har til formål at hjælpe dig med at finde frem til de billigste og bedste lån for dig.

Hvad er et minilån?

Når man snakker om online lån, er det i virkeligheden et paraplybegreb for en række forskellige låntyper. En af disse typer er minilånet. Et minilån er et lån med en kort løbetid – det vil sige, at lånet og renten skal være tilbagebetalt inden for tre måneder eller mindre. Desuden er et minilån karakteriseret ved, at lånebeløbet ligger mellem 500 og 10.000 kroner – det vil sige et relativt lille lånebeløb.

Minilån er især velegnede til situationer, hvor du akut har brug for penge til en mindre investering, og fordelen ved denne specifikke låntype er, at lånet hurtigt er afbetalt og ude i verden igen, så du ikke behøver at indregne det i dit budget langt ud i fremtiden.

Der findes mange forskellige typer af online lån, og det er bestemt værd at undersøge forskellene på de forskellige typer, inden du kaster dig ud i et lån. Måske er minilånet det rette for dig, men det kan også sagtens være, at en anden låntype er mere egnet i din situation.

Find det bedste minilån for dig

Online lån er inden for de seneste år blevet meget populære. Flere og flere danskere vælger dem frem for traditionelle banklån. Derfor er der også kommet væsentligt flere låneudbydere til, hvilket kan gøre det svært at få et overblik over, hvad de hver især kan tilbyde, og hvad der er de rigtige valg for lige netop dig.

Vil du gerne optage et minilån, men har du svært ved at få overblik over dine forskellige muligheder, kan du får et overblik over de forskellige udbydere af minilån på Monni.dk. Her kan du blandt andet se, hvilke beløber, det er muligt at låne, ligesom du hurtigt kan se den mulige afbetalingsperiode.

Mange fordele

At online lån typisk er dyrere end traditionelle banklån skyldes, at der er en række fordele forbundet med online lån, som du ikke får glæde af, når du vælger et traditionelt banklån. Blandt andet er det væsentligt hurtigere at søge om og optage lånet, der er væsentligt færre krav til dig som låner, og der er på mange måder større frihed forbundet med online lån end traditionelle banklån. Denne frihed er blandt andet et resultat af det faktum, at du ikke skal kunne stiller sikkerhed for et minilån, hvilket gør låntypen tilgængelig for flere mennesker.