Har du ikke særlig mange penge tilovers på lommen? Det er aldrig sjovt at måtte indrømme, at man ikke har mange penge til rådighed, og derfor er der mange, der tyr til et lån. Med et lån kan man nemlig få penge på lommen her og nu, men man er også nødt til at betale dem tilbage igen på et tidspunkt, og hvis ikke man gør det til tiden, bliver renten bare større og større.

Det kan endda ende ud i, at man ender på RKI-listen, som betyder, at ens mulighed for at låne penge bliver begrænset betydeligt.

Du har sikkert en masse spørgsmål – Dem kan du heldigvis sagtens få svar på

Hvis du ikke har prøvet at tage et lån før, så er der sikkert en masse ting, du er i tvivl om. Måske går du med spørgsmål, såsom hvad man skal kigge efter, inden man tager sit første lån? Hvor meget kan man låne, og hvor længe skal der gå, inden man tilbagebetaler, før man ender på RKI-listen?

Det er helt normalt at gå med sådanne spørgsmål, især hvis man ikke har prøvet at tage et lån før.

Guide til lån

Heldigvis er der masser af sider på nettet, der kan hjælpe dig og svare på de forskellige spørgsmål, du sikkert går og tumler med. Bare prøv at søge på nettet efter nogle af de spørgsmål, du har, så skal der nok dukke en masse sider op, der kan hjælpe. Husk på, at du ikke er den første, der har været i denne situation, så du skal nok kunne svar på det, du går og er i tvivl om.

På nogle sider kan du også se en liste over de bedste lån, du kan tage, så prøv at søge rundt, så du kan få nogle penge på lommen! Du kan også prøve at tage et kig på denne side, hvor du kan se en rigtig god guide til lån.

Er du endt på RKI-listen?

Er du derimod havnet i den situation, at du desværre ikke har fået tilbagebetalt dit lån til siden og er endt på RKI-listen, og mangler du derfor penge her og nu? Så er der heldigvis andre ting, du kan gøre for at få lidt penge alligevel. Nogle udbydere vil for eksempel stadig gerne gå med til at låne dig penge, selv hvis du er endt på listen.

Tag et kig på denne side, hvis du vil se en liste over de udbydere, der tilbyder mobile lån trods RKI. På denne side kan du også få svar på, hvad du blandt andet kan gøre for at komme af RKI-listen.

Tag et kig på siderne

Prøv at tage et kig på siderne, så du kan få svar på, hvad du skal være opmærksom på, når du tager et lån, og hvordan du for eksempel kan komme af listen. Jo hurtigere du får kigget på siderne, jo hurtigere kan du komme til at låne penge, så du ikke længere er i pengenød for en stund. Det vigtigste er, at du selvfølgelig betaler tilbage til tiden, men så længe du overholder det, skal det nok blive godt!