Ønsker man Blackpods? 

Hos os finder du et kæmpe udvalg af Blackpods, blackpods dk er eksperter inden for Bluetooth høretelefoner, og ved derfor hvad der er essentielt, når man skal handle nye Bluetooth headset. Noget af det vigtigste du bør tage højde for er afspilningstiden, altså hvor lang tid man kan lytte til ens favoritpodscast eller ens favorit nummer. Er du ude at gå en længere tur og ønsker at man kan lytte til podcast på hele tiden er det fedt, at headsettet kan anvendes i så lang tid, som man forventer at være afsted i skoven for at gå.  

Powerbank etui 

Flere nyere trådløst headset kommer i et etui, som er en lille kasse, som en kan putte sit Bluetooth headset i. Her assisterer etuiet en med at holde styr på dine Bluetooth høretelefoner i og derved sikrer, at man ikke mister den ene af sine pods. Etuiene i dag samtidig benyttes som powerbank, så mens du ej hører til musik, så oplader etuiet sine trådløst headset og du vil kunne erfarer en forlænget over all lyttetid, det er hvad vi vil kalde for intelligent. 

Til hverdagsbrug 

Trådløst headset er en stor del af dagligdagen, da du ofte bruger disse i sin hverdag. Her tager du Bluetooth pods frem når du skal vente på nogle eller sidder i tog trafik. Derfor er det vigtigt at du har ladet trådløst headset op, så du ikke skal se ud i luften og ej kan nyde musik.  

Er man den friske type? 

Er du i fitnesscenteret og ofte oplever at der er et kabel i vejen, som forstyrre dig i for at man kan gøre ens træning korrekt, så er Bluetooth headset den bedste løsning til dig, da de er foruden ledning og dermed sikrer dig at der ikke er noget, der forstyrrer dig, så du kan fokusere på det, som er vigtigt.  
Det er ikke udelukkende i sportens elementer, at trådløst headset er uundværlige, da de nemt kan benyttes i hjemmet, hvis du hænger tøj op fordi man kan anvende din tid effektivt eller bare få det fedeste ud af en træls opgave, som du skal udføre derhjemme og som en blot helst vil slippe for.  

Kan benyttes på arbejdet 

Apple AirPods kan benyttes, når man er på arbejdet og skal fortage opkald, da de fleste Bluetooth høretelefoner nu er med mic, så man slipper for at skulle have telefonen oppe ved hovedet. Så kan du nemt anvende begge arme samtidig og kan nemmere håndtere en forespørgseler  

Undgå besvær 

Bluetooth headset er ledningsfrie og dermed slipper man det berygtede ledningspinat, som du hurtigt kan få med høretelefoner, der har ledninger, der snildt kan blive viklet sammen og dermed tager en tid at vikle ud for blot at skulle lytte til musik. Med trådløst headset slipper du alt det besvær, der kan komme ved headsets der kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne gå i stykker og dermed gøre dit headset uanvendelige. Det kan man nemlig være foruden med Blackpods 

Hos BlackPods dk finder man sit næste Bluetooth høretelefoner.