Skjorteholdere til festen

Er man træt af at din skjorte ryger op af bukserne ved alle stræk eller løft i armene og derved får dig til at se usoigneret ud? Vi ved hvor essentielt det er for en at se smart ud og sørge for at ens påklædning blot spiller. Derfor har BalderClothes besluttet at tilføje skjorteholderen til BalderClothes produktkatalog, så man ej længere behøver bekymre dig med at ens skjorte flyver op af bukserne.  

Hvad gør en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et klogt lille stilrent værktøj for dig, der vil have at skjorten skal forsætte med at være nede i bukserne. BalderClothes tilbyder 2 udgaver af skjorteholdere. Den ene er vores klassiske model, hvor man blot monterer den ene del i strømpen ind under buksen og op i trøjen og sikrer dig dermed at den ikke er dig i vejen mens du bevæger sig og sørger for at t-shirten er spændt helt op. Den anden type er balderClothes v2 udgave, der består af 2 cirkler, der kan monteres rundt om sine lår og hæfter med klampere i trøjen tre steder i hver side og dermed garantere skjorten i bukserne.  

Begge udgaver har samme funktion, men nogen vil helst den ene frem for den anden, da nogen mener det er mere lækkert at den er nede om låret og andre vil ikke at have noget om låret.  

Flere løsninger 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget højde for at ej to personer har samme størrelse af ben, hvorfor vores v2 model kan justeres i afstand og bredde omkring låret, så du ikke skal tænke over at skifte skjorteholderen ud, hvis du for eksempel begynder at løve eller taber sig. Skjorteholderen kan derfor nemt anvendes til kvinder.    

Mest brugt til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn til at starte med designet til at bibeholde skjorter nede i bukserne, men du kan nemt benytte den til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man fortrækker dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen behøver ikke kun anvendes til et socialt event som fødselsdag, man kan nemt benytte skjorteholderen på jobbet, hvis man ønsker at se professionel ud over for chefen, men kan også let anvendes i hjemmet, hvis man elsker at man ser skarp ud altid. Skjorteholderen kan assistere dig til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så man er sikker på at se skarp ud.  

Ud til fest 

Skjorteholderen er smart til dig, som skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden måske ikke lige er så opsevant senere på dagen omkring dit look, som du var fra start på dagen. Her undgår man for at skulle overveje at trøjen ryger op af bukserne, når man svinger hofterne ude på dansegulvet. 

Er du mode bevidst og ved lige nøjagtigt hvornår at dit outfit har behøver for at ens skjorten er nede i bukserne, så ved man, at du ønsker at dit påklædning også fremstår som man forstiller dig det. Derfor er skjorteholderen den ideelle løsning til dig. Da man ej bemærker den på og får dig til ikke at skulle skænke din polo en tanke.