VI ER DIN TELEFON TILBEHØR ENGROS! 

Vi er erfarne inden for engros tøj og har igennem lang tid håndteret telefon tilbehør engros. Vi har gigantiske mængder produkter på vores lager, som er klar til at blive sendt afsted mod jer. Mangler jeres kunder tøj så er du ankommet til det rette sted. NORTAGG har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris i landet.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har NORTAGG mange fantastiske tilbud til vores brugere. Det kan være at I muligvis står og mangler den mest optimale skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres mobiltelefoner fungerer optimalt og de er i stand til at betjene dine forbrugere bedst muligt. Som B2B grossist af engros elektronik har vi mange muligheder for at løse jeres problem. Vi har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores SmartGlass som kan sikre en fantastisk beskyttelse af jeres mobiltelefoner. NORTAGGs SmartGlass er utrolig stabilt på grund af vores design. Fremfor det tradionelle følsommme materiale som findes som alle andre B2B grossist, har vi hos NORTAGG designet vores SmartGlass med en blanding af plastik og stærk glas, som derfor leverer jer et godt produkt.  

Mangler I sportswear ?   

Vi har altid et kæmpe vare udvalg af verdens bedste tøj, hvor jeres virksomhed kan finde en del fantastisk tilbud. Mangler dit firma arbejdstøj til dine forbrugere? NORTAGG har altid stabile skjorter af fantastisk kvalitet, og vi tilbyder B2B grossist, så du kan bestille de korrekte til din forretning. NORTAGGs store udvalg dækker over flere forskellige udgaver, og vi kan dermed tilbyde et væld af produkter. Vi er ofte klar til at leve op til dine ønsker og distribuere den korrekte kvantitet. Eksempelvis tilbyder vi et enormt udvalg af sportstøj af den bedste kvalitet som vil passe optimalt til din virksomhed. Vores udvalg vil også assistere din shop i den kommende tid eftersom varmen ankommer til landet og flere danskere skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores sweatshirts være perfekt til padeltennsi. Som engros tøj har vi altid et fuldt lager og gode tilbud klar til vores købere, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved os er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med tøj i fantastisk kvalitet, og jeres organisation vil dermed altid være sikker på at modtage gode produkter. Som B2B grossist er NORTAGG altid opmærksomme på vores kunders tilbagemeldning, og vi lægger en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er dermed for det meste inviteret til at vende tilbage med en rating efter du har givet vores elektronik en tester, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.