Har du brug for penge på en helligdag eller i en weekend, skal du ikke være bange for, at det ikke kan lade sig gøre at låne penge. Med denne guide til kviklån kan du blive meget klogere på, hvordan det hele fungerer, samt hvordan du får penge ud på din konto, selv når det ikke er hverdag.

Kviklån kan blive udbetalt alle dage

Nu om dage er der nemlig ikke nogle regler for, hvornår der kan blive udbetalt penge til din konto.

Du kan nemt finde låneudbydere, der er klar til at låne penge ud til dig lørdag aften eller 1. juledag, hvor du måske har mest brug for pengene. Ansøg som du plejer men få pengene uden for de normale åbningstider.

Husk at ansøge inden for åbningstiden hvis det er påkrævet

Du skal dog være opmærksom på, at du hos enkelte låneudbydere, der tilbyder udbetaling i eks. weekenden, skal ansøge inden for deres åbningstider.

Det kan eks. være, at de har åbent fra 8-15 på en lørdag. Dermed skal du altså ansøge inden for dette tidsrum denne lørdag, hvis du hos den låneudbyder vil have pengene samme dag.

Du kan dog også finde udbydere, der udbetaler pengene selv om aftenen, men det er i hvert fald en god idé at læse op på det, så du er klar over, hvad du går ind til, og hvornår du kan forvente at få dine penge, når du ansøger.

Disse krav skal du leve op til

Der er dog altid en række krav, du skal leve op til, hvis du gerne vil låne penge på nettet i Danmark. De fleste krav kan du se på listen herunder. Det er de gængse krav, du typisk finder hos stort set alle udbydere.

  • Du skal være mindst 18 år gammel – nogle gange ældre
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du skal have et dansk CPR nummer
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have en e-mail og et telefonnummer
  • Du må ikke være registreret i RKI

Enkelte gange kan der også være krav om en fast årlig indkomst, før du kan blive godkendt til at få dit lån.

Ansøg om dit nye lån her og nu

Er du klar på at få flere penge ind på din konto, og gider du ikke at gå igennem banken for at få dine penge, er det bare med at klikke dig ind på nettet og finde dit nye kviklån med det samme.

Det er nemt og enkelt at have med at gøre, og det tager ikke mere end få øjeblikke at udfylde din ansøgning, sende den afsted samt at få svar på den. Og så kan pengene ellers nemt være på vej til dig – også i weekenden og på helligdage.