Leder du efter et headset?  

Har du brug for et Bluetooth headset, som kan spille i den bedste kvalitet og har en vanvittig lang batterikapacitet, så du slipper for at skulle lade dit headset op hele tiden? Så har vi lige netop det Bluetooth headset, som du behøve! 
Vi specialiserer os i høretelefoner og Bluetooth headsets er vores favorit headsets. Det essentielle for os er at lydkvaliteten er i top, når man skal lytte til lydbøger, musik eller noget helt tredje.  
Når man skal vælge sit næste headset er det her vigtigt at have en ide om præcis, hvad du vil at det skal kunne. Her kan man se på om det er batterikapaciteten, der er det vigtigste for en. Hvorfor det er intelligent at kigge nærmere på de egenskaber som headsettet har, når man skal vælge et nyt headset.  
Vores trådløst headset connectes alle sammen med Bluetooth, hvilket er den ultimative type for forbindelse der er, når man skal benytte høretelefoner trådløst.  Her er der et væld af generationer, som hver eneste gang finpudser brugeroplevelsen herunder styrker den lyd, signalstyrke, afstand fra enhed og meget mere.  
Gigantisk udvalg 
Vores stærke udvalg er præget af både sportsheadset og headset til hverdagsbrug. Sportsheadsettene kommer med et indbygget running band, så du undgår for at dit headset falder på gulvet og bliver ødelagt, hvis det falder ud af øret, mens du er aktiv. Vores hverdags trådløse headset består af SmartPods og Apple AirPods, som begge har 2 separate headsets pods, som er små kompakte enheder, som man kan sætte i øret fuldstændig ledningsfri, der er dig i vejen, mens du er på farten.  
Vores hverdags Bluetooth høretelefoner medfølger et etui, som lader dine Bluetooth høretelefoner op, mens du ikke gøre brug af dem, det er hvad vi kalder for smart! Etuiene bruges dermed som en form for powerbank til dit headset uden at du skal tænke på en dum ledning du skal vikle dem ud af, når du skal til at lytte til musik. Etuiet gør det overskueligt for dig at holde styr på hvor dine earpods er, så du slipper for at den ene bliver væk i lommen eller andetsteds.  

Kloge overvejelser 
Spilletiden er en af de essentielle faktorer, man skal være opmærksom på, når du skal vælge hvilket Bluetooth headset, som man skal have. Da det afgør hvor meget tid du kan lytte til din yndlings podcast. Her er det også være essentielt at se på hvor lang tid det tager for Bluetooth høretelefonerne at blive opladet, da det er afgørende, at det ikke tager over 8 timer eller lignende. 
Er du et naturmenneske, der elsker at gå lange ture i skoven og lytte til en god sang eller til vise ord? Så er det helt sikkert også det kloge valg at anvende ledningsfrie headsets.  
I fitnesscenteret er den bedste afspilning ledningsfrie høretelefoner, da de kan lukke alt anden lyd ude og det er næsten aldrig dit favorit track, som kører på højtalerne i dit fitnesscenter. Her går ledningen ikke i vejen for dig, når du skal løfte tunge vægte eller benytte dig af de mange maskiner.  
Undgå ledningsspinat  
In ear Bluetooth headsets er også et fortruken valg, da det automatisk blokere udefra kommende støj og larm, når du blot ønsker lytte fokuseret på det, som foregår i dit headset.  
Vi ved at viklede ledninger er noget af det mest ubehagelige ved høretelefoner, derfor forhandler vi udelukkende ledningsfrie trådløse headsets. Så du slipper at skulle vikle en ledning fra hinanden.  
Bluetooth giver dig muligheden for at kunne forbinde til lige netop den enhed du vil forbinde dig til. Da alle nyere computer, telefoner, tablets osv. har Bluetooth indbygget.