Mangler du lidt lommepenge eller er der en rejse du gerne vil nå inden sommerferien er helt ovre, men er tegnebogen lidt uenig? Heldigvis kan du let og hurtigt låne penge på nettet og komme afsted allerede inden weekenden – eller drikke kaffe med veninderne i morgen.

At låne penge på nettet har for mange en rigtig negativ klang, fordi vi forbinder det med høje renter og uoverskuelige ydelser. Det behøver dog ikke at være sådan, for med ganske lidt forberedelse kan du finde de lån, der giver mening for dig – både i dag og, når du skal afdrage.

Læg budget

Selv, hvis du ikke planlægger et lån i dag, så er et budget altid en god ide! Det betyder nemlig, at du har et klart overblik over, hvor mange penge du har til rådighed hver måned og dermed også, hvad et eventuelt afdrag vil gøre ved din økonomiske hverdag.

Rigtig mange af lånefirmaerne har endda links til færdige skemaer liggende på siden så du bare skal lægge dine egne tal ind for at få et perfekt overblik over indtægter og udgifter.

Indhent flere tilbud

Hvis du vil være sikker på at ende med det bedste tilbud, så er det en rigtig god ide at indhente mindst tre tilbud, så du kan sammenligne dem og finde det bedste.

Lån penge hurtigt, men husk, at der også er fordele ved at bruge lidt ekstra tid på at forberede dig. Når du sammenligner lånene, får du et hurtigt overblik over, hvilket, der er billigst og mest fordelagtigt for dig.

Tilpas løbetiden

Når du låner penge på nettet, har du selv indflydelse på, hvor længe lånet løber – altså, hvor mange måneder du skal afdrage for at pengene er tilbagebetalt. På ansøgningen kan du selv indtaste, hvor længe lånet skal løbe og, hvor stort det månedlige afdrag bliver som konsekvens. Et rigtig godt råd er at vælge den kortest mulige løbetid, for selv om afdragene er højere, så er de samlede udgifter på lånet som regel væsentligt lavere.

Tilpas lånets størrelse

Selv om det kan være fristende at låne lidt ekstra, når nu du alligevel er ved at udfylde ansøgningen, så er der en stor fordel ved at vælge det mindst mulige beløb. Det betyder nemlig, at du hurtigere kan betale lånet ud og du derfor også kan blive gældsfri langt hurtigere.

Når du låner kan du forsøge at regne ud, hvor stor forskel på den endelige sum du skal tilbage betale, hvis du bare låner 1000 kroner ekstra – det vil overraske de fleste.

Lån penge hurtigt

Når du låner på nettet tager det som regel kun et par timer eller højest en dag fra du ansøger til du har et tilbud i mailboksen, når det er godkendt, så har du pengene på kontoen indenfor ganske kort tid. Det er altså en lånemetode, der er både let og hurtig – og med ganske lidt forberedelse kan du også finde et lån, der er billigt og hurtigt at betale tilbage uden du skal leve af havregrød resten af året.