Går du og drømmer om en ny guitar? Det kan være svært at opspare penge til det, man ønsker sig allermest, når der på månedlig basis skal betales husleje, transportregninger og indkøb af dagligvarer. De faste beløb er svære at komme udenom og så er det ikke altid, at der er penge tilbage på kontoen til sjov og ballade, når måneden er ved at være gået. Et mikrolån kan forsøde din tilværelse og give dig økonomisk råderum til at købe lige præcis den ting, som du ønsker dig allermest.

Vælg selv hvordan du bruger pengene

Selvom det kan lyde mærkeligt, så er det slet ikke nogen selvfølge, at du kan bruge de penge, du låner, på den ting som du ønsker dig allermest. Har du optaget et billån, så er det f.eks. kun muligt at bruge pengene på at løbe en ny bil. Et boliglån kan ikke bruges til andet end at afbetale penge på et hus eller en lejlighed. Og sådan er der flere typer af lån, der er skabt udelukkende til et bestemt formål. Et mikrolån hører under den kategori, der hedder forbrugslån. Det betyder, at du helt selv må bestemme, hvad du bruger de lånte penge på. Låner du penge på nettet, kan du tilmed være helt sikker på, at der overhovedet ikke er nogen, der blander sig i, hvilke butikker du svinger dankortet i. Det eneste som låneudbyderen bekymrer sig om, er om du rettidigt betaler pengene tilbage.

Få penge på kontoen med det samme  

Lån penge hurtigt i dag og gør et godt køb med det samme. Har du øjnene på en helt særlig guitar i musikbutikken, så kan du mange steder ved at ansøge online få øjeblikkeligt svar på, om du er godkendt til at låne pengene eller ej. De såkaldte mikrolån er nemme at blive godkendt til, for som navnet antyder, er de ganske små. Det gør dem særligt velegnede som f.eks. et lån til guitar, fordi beløbet der lånes er ganske overskueligt. Fordi mikrolån ofte blot er mindre beløb, så skal de dog også ofte betales ganske hurtigt tilbage. I stedet for at gå og afbetale på det lånte beløb over mange måneder og måske år, så stilles der ved mikrolån ofte krav til, at tilbagebetalingen sker indenfor et par måneder.

Tjen penge med din nye guitar

Er du usikker på, om du kan nå at betale det lånte beløb tilbage, så må du tage de kreative metoder i brug. Er du musisk anlagt og god til at spille på guitar, så kan det være en ganske god lejlighed til at tjene ekstra penge. Hold en koncert for venner og bekendte, udbyd guitarundervisning og lær nybegyndere den ædle kunst at spille på guitar eller tag et smut forbi den lokale park og spil for de forbipasserende. Hvis du er rigtig dygtig, så falder der gerne lidt mønt af fra parkens gæster som tak for den gode stemning. Mulighederne er mange, det gælder blot om at få en god idé.