Dette er sponsoreret indhold 

De fleste har oplevet at løbe tør for penge på uventede og ubelejlige tidspunkter. Flere større udgifter opstår på samme tid, sidst på måneden hvor kontoen allerede er lav eller midt i juletiden, hvor økonomien presses af julegaverne. I tilfælde af sådanne akutte behov for penge kan det være nødvendigt at tage et lån med det samme for at lette det økonomiske pres. 

Hvordan tager jeg et straks lån? 

Et straks lån vil sige et lån, hvor du får udbetalt penge betydeligt hurtigere end ved et almindeligt lån. Ved denne type lån er det ikke nødvendigt at stille med en række dokumentation eller aftaler med en sagsbehandler, hvilket gør processen enormt hurtig. Du søger nemlig blot lånet ved hjælp af dit NemID. Via NemID kan banken hurtigt og helt automatisk vurdere din nuværende økonomiske situation, således at pengene kan overføres inden for en usædvanlig kort tidsramme. Som hovedregel kan du altid forvente at se beløbet på din konto inden for 24 timer. I nogle tilfælde kan du dog modtage pengene endnu hurtigere, nemlig hvis din lånudbyder samtidig er din bank. Er dette tilfældet, skal du regne med, at der ikke går meget mere end en time, før du har pengene. 

Et par gode råd til et straks lån 

Har du planer om at tage et straks lån, er der samtidig en række ting, du skal være opmærksom på. For det første kan du komme ud for, at nogle pengeinstitutter kræver et gebyr for det særligt hurtige lån – vær da opmærksom på størrelsen og omfanget af dette. Det er nemlig muligt at låne fra steder uden gebyr, hvormed du kan spare lidt penge. For det andet skal du huske på, at det ikke er muligt at fortryde et straks lån. Sørg derfor for at være helt sikker på, at lånet er den rette løsning for dig, inden du giver dig i kast med det. Sidst men ikke mindst, så kan det være en god idé at søge et par forskellige steder, hvis du har brug for et straks lån. På den måde kan du hurtigt skabe dig et overblik over, hvor du kan låne med de bedste vilkår. Det vil sige, hvem der tilbyder den laveste rente samt hvor hurtigt, du kan forvente pengene overført. Det giver dig de bedste forudsætninger for at vælge det bedste lån.