Dette indhold er sponsoreret.
Der er mange fordele ved et såkaldt mikrolån og selvfølgelig også nogle ulemper. Det kan være, du mangler økonomi til uforudsete eller forudsete udgifter. Det kan også være, du bare gerne vil gøre din økonomi mere fleksibel, fordi du står med nogle udgifter, du vil dele op i mindre bidder over flere måneder. Uanset kan du overveje et mikrolån. Det kan du læse mere om her.
Hvad er et mikrolån, og hvordan fungerer det?
Et mikrolån er, det ligger i navnet, et mindre lån. Det vil ofte være omkring 1.000 og 10.000 kroner, som har en kort løbetid, ofte på mindre end 12 måneder. Det er også kendt under andre navne som for eksempel hurtiglån og SMS-lån – alt sammen sider af samme sag.
Der findes en række muligheder, når det gælder mikrolån – én god mulighed er KreditNU. Her fungerer mikrolånet sådan, at du kan ansøge online om alt fra 4.000 og op til 25.000 kroner. Det tager kort tid at sende ansøgningen, og derefter bliver den grundigt kreditvurderet. Det bliver gjort for at sikre, du har et stort nok rådighedsbeløb til, at du kan betale lånet tilbage. Når ansøgningen er godkendt, får du pengene udbetalt med straksoverførsel.
Hvilke fordele og ulemper er der ved det minilån hos KreditNU?
Der ér altså fordel ved et mikrolån. Hos KreditNU er det den korte og fleksible ansøgningsproces, som du kan lave og sende online på kort tid. Derefter behandles ansøgningen, og når den forhåbentlig er godkendt, har du pengene på din konto indenfor kort tid.
Ulempen er, at det selvfølgelig koster at låne penge. Men der er gode chancer for, at det er billigere, end du forventer. For priserne på mikrolån er nogle helt andre, end de var engang. Hos KreditNU låner du for eksempel pengene uden månedlige rentetilskrivninger og betaler i stedet for at etablere lånet. 12,61 procent bliver lagt oveni din hovedstol, som betales af i 12 lige store bidder. Men selvfølgelig er du velkommen til at betale mere hver måned – uden ekstra omkostninger.
Hvad kan du bruge et mikrolån til
Et mikrolån kan bruges til en hel masse. Det kan som sagt dække uforudsete og forudsete udgifter som en computer, en mobiltelefon, en stor regning eller andet. Hvad du bruger pengene til, er helt op til dig. Det kan også sikre en mere fleksibel økonomi, så du mod en mindre meromkostning deler dine udgifter op i mindre bidder.
Med et mikrolån får du med andre ord adgang til at betale det, du ikke kan betale for på én gang og stedet dele det op i 12 lige store bidder. Det minder meget om de afbetalingsordninger, du for eksempel møder, når du skal købe en mobiltelefon. Det kan det læse mere om i artiklen her, Afbetaling eller kviklån – Kan det betale sig?, i Jyllands-Posten.