Corona epidemien kom til Danmark for knap et år siden og den har braget derudaf lige siden. Danmark er endnu engang under fuld lockdown og det ser ikke ud til, at vi kan leve som vi engang gjorde lige foreløbig. Der har været nedlukninger så længe, at det efterhånden er begrænset hvad man kan lave af nye ting i sit hjem – med mindre man går ud og køber nye ting man kan lave. Har du ikke penge på kontoen til at købe nye ting til underholdning, så læs med her.

Med mikrolån kan du købe nye ting til hjemmet

Hvis du ikke har pengene til at gå ud og købe noget nyt, som du kan bruge din tid på derhjemme, så kan du tage et mirkolån for at få råd til det. Du bestemmer selv hvad du vil bruge din penge på og hvordan du bruger dem. Så drømmer du om at lære at spille musik, så kan du altså sagtens bruge pengene fra dit mikrolån på et musikinstrument. For eksempel kan du lære dig selv at spille guitar, det kræver meget øvelse og vil holde dig beskæftiget i et godt stykke tid. Så udover at du får brugt din tid, så lærer du også dig selv at spille dejlig musik. Har du aldrig spillet guitar før er det en god ide at starte ud med at købe en billig nybegynder guitar, så du ikke bruger flere penge fra dit lån end højest nødvendigt, hvis nu du ikke får lært dig selv at spille guitar.

Lær dig selv at lave hjemmesider

Du kan også bruge tiden under lockdown på at lære dig selv at lave hjemmesider. Der findes mange gode guides på nettet om hvordan du laver en god hjemmeside. Det første du skal bruge for at lave en hjemmeside er et godt webhotel. Du kan finde de bedste priser på webhotel. Online kan du også vælge at tage et mikrolån for at købe den bedste service til din nye hjemmeside. Hvis du vil starte en blog kan du også starte med at skrive om, hvordan du har lært dig selv at spille guitar.